ветроходство

Обиколка на Тасос

Да плаваш на яхта е вечно откривателство. Ситуациите, преживяванията, вятърът, хората никога не се повтарят и дори и най-познатото място от лодката винаги изглежда ново.

Програмата е за всеки, който иска да разбере дали ветроходството му допада и да види една от любимите и познати дестинации от една по-различна гледна точка – тази на ветроходеца. Преходите са къси, с обедна почивка на най-приятните места и плажове на Тасос. Обиколката на острова е само 54 морски мили, което позволява лесно да променяме времето на вода и суша според предпочитанията ни.  Ще управляваме яхтата, ще вдигаме платна, ще работим с уредите за навигация и ще плаваме с вятъра.

Тасос предлага гостоприемни пристанища, вкусна храна и невероятни гледки към острова от морето. Залезите са величествени, а делфините са винаги наоколо. На много от плажовете можем да спрем на котва и да поплуваме. Ще се разходим из Алики и Залива на русалките, ще скачаме в морето, ще ловим риба. Вечерите са за таверни, нощен живот или почивка на борда. Както и каквото ни харесва.

от Кавала
64 морски мили
3 пристанища
ВИЖ ПРОГРАМАТА

Яхтата


Ще посетим


Карта на плаването