НИЕ СМЕ


Ние сме Duzetta Sailing, клуб за ветроходни пътешествия. Плаваме от дълги години, а шкиперите ни са ветроходци от деца, израснали на яхти в морето, състезатели... истински морски хора.

Duzetta Sailing е създадена с много любов и защото вярваме, че животът на яхта е хубав, стойностен, богат и си заслужава да се сподели и да се изживее.

Обединяват ни любовта към лодките и морето и стремежът да споделим красотата на ветроходството с всеки. Целта ни е да предлагаме възможности за пътешествия на яхта, с които дори и най-незапознатият да усети удоволствието от плаването под ветрила, да се наслади на активна почивка, като посещава различни интересни дестинации и открива нови предизвикателства, вкусове, култури.

Шкипер

Владимир Лапчев

Ветроходец цял живот и капитанът на всички наши начинания и плавания. Планира и води програмите, управлява яхтата, взeма решенията на борда - и леките, и тежките.

Ветроходство
Навигация
Гмуркане
Шкипер

Дони Калчева

Грижи се за цялостната координация, записванията и комфорта на групата. Кара лодки всякакви - с гребла, мотори и платна, най-вече с удоволствие. Снима много.

Ветроходство
Общителност
Фотография
Връзки с обществеността

Зои

Завързва социални контакти по плажове и пристанища, особено срещу храна. Обича да дегустира местни деликатеси. Ветроходства рядко, но сърцато (и ако има кюфтета).

Приветливост
Послушание
Общителност

В пътешествията си търсим баланса между комфорта и личното предизвикателство. С нас всеки може да избере как да прекара времето си – да научи основни умения за управление на яхта, да работи с някои от уредите за навигация, да открива скрити заливи, вкусни местни храни и напитки и крайбрежни улички или просто да си почива със студено узо в ръка.

Ще се радваме да плаваме заедно и да споделим с вас ветрове и пристанища, да отговорим на въпросите ви и да организираме вашето ветроходно приключение, ако не го намирате сред програмите на страницата ни.